Olaszország Felvonó / Hallstättersee - Hetedhétország - Egy kisfiú élte túl a májusi katasztrófát.

Videón az olasz felvonó katasztrófája a szerkezet méterekre volt a célállomástól, mikor elkezdett visszazuhanni. Egy kisfiú élte túl a májusi katasztrófát. A balesetben legkevesebb 13 ember meghalt. Az olasz kormány egy vizsgálóbizottság létrehozását jelentette be a baleset okainak feltárására. Az olasz hatóságok közölték, hogy a vasárnap délután lezuhant felvonó fülkéjének baleseti helyszínét hétfőre virradóra teljesen lezárták, .

Az olasz kormány egy vizsgálóbizottság létrehozását jelentette be a baleset okainak feltárására. Turracher Höhe nyáron - Hetedhétország
Turracher Höhe nyáron - Hetedhétország from www.hetedhetorszag.hu
Az olasz kormány egy vizsgálóbizottság létrehozását jelentette be a baleset okainak feltárására. Az olasz hatóságok közölték, hogy a vasárnap délután lezuhant felvonó fülkéjének baleseti helyszínét hétfőre virradóra teljesen lezárták, . A balesetben legkevesebb 13 ember meghalt. A három ember a kihallgatásokon beismerte, hogy ők tették fel a bilincset, annak érdekében, hogy ne kelljen leállítani a felvonót. Videón az olasz felvonó katasztrófája a szerkezet méterekre volt a célállomástól, mikor elkezdett visszazuhanni. Egy kisfiú élte túl a májusi katasztrófát. A felvonó már majdnem felért az állomásra, amikor visszazuhant.

A balesetben legkevesebb 13 ember meghalt.

Egy kisfiú élte túl a májusi katasztrófát. A három ember a kihallgatásokon beismerte, hogy ők tették fel a bilincset, annak érdekében, hogy ne kelljen leállítani a felvonót. A felvonó már majdnem felért az állomásra, amikor visszazuhant. A balesetben legkevesebb 13 ember meghalt. Az olasz hatóságok közölték, hogy a vasárnap délután lezuhant felvonó fülkéjének baleseti helyszínét hétfőre virradóra teljesen lezárták, . Videón az olasz felvonó katasztrófája a szerkezet méterekre volt a célállomástól, mikor elkezdett visszazuhanni. Az olasz kormány egy vizsgálóbizottság létrehozását jelentette be a baleset okainak feltárására.

Az olasz hatóságok közölték, hogy a vasárnap délután lezuhant felvonó fülkéjének baleseti helyszínét hétfőre virradóra teljesen lezárták, . Videón az olasz felvonó katasztrófája a szerkezet méterekre volt a célállomástól, mikor elkezdett visszazuhanni. Egy kisfiú élte túl a májusi katasztrófát. A három ember a kihallgatásokon beismerte, hogy ők tették fel a bilincset, annak érdekében, hogy ne kelljen leállítani a felvonót. Az olasz kormány egy vizsgálóbizottság létrehozását jelentette be a baleset okainak feltárására.

A felvonó már majdnem felért az állomásra, amikor visszazuhant. Turracher Höhe nyáron - Hetedhétország
Turracher Höhe nyáron - Hetedhétország from www.hetedhetorszag.hu
A felvonó már majdnem felért az állomásra, amikor visszazuhant. Videón az olasz felvonó katasztrófája a szerkezet méterekre volt a célállomástól, mikor elkezdett visszazuhanni. A három ember a kihallgatásokon beismerte, hogy ők tették fel a bilincset, annak érdekében, hogy ne kelljen leállítani a felvonót. Az olasz kormány egy vizsgálóbizottság létrehozását jelentette be a baleset okainak feltárására. Egy kisfiú élte túl a májusi katasztrófát. A balesetben legkevesebb 13 ember meghalt. Az olasz hatóságok közölték, hogy a vasárnap délután lezuhant felvonó fülkéjének baleseti helyszínét hétfőre virradóra teljesen lezárták, .

Videón az olasz felvonó katasztrófája a szerkezet méterekre volt a célállomástól, mikor elkezdett visszazuhanni.

A három ember a kihallgatásokon beismerte, hogy ők tették fel a bilincset, annak érdekében, hogy ne kelljen leállítani a felvonót. Videón az olasz felvonó katasztrófája a szerkezet méterekre volt a célállomástól, mikor elkezdett visszazuhanni. A felvonó már majdnem felért az állomásra, amikor visszazuhant. Az olasz hatóságok közölték, hogy a vasárnap délután lezuhant felvonó fülkéjének baleseti helyszínét hétfőre virradóra teljesen lezárták, . Egy kisfiú élte túl a májusi katasztrófát. A balesetben legkevesebb 13 ember meghalt. Az olasz kormány egy vizsgálóbizottság létrehozását jelentette be a baleset okainak feltárására.

Videón az olasz felvonó katasztrófája a szerkezet méterekre volt a célállomástól, mikor elkezdett visszazuhanni. A három ember a kihallgatásokon beismerte, hogy ők tették fel a bilincset, annak érdekében, hogy ne kelljen leállítani a felvonót. Az olasz hatóságok közölték, hogy a vasárnap délután lezuhant felvonó fülkéjének baleseti helyszínét hétfőre virradóra teljesen lezárták, . A balesetben legkevesebb 13 ember meghalt. Az olasz kormány egy vizsgálóbizottság létrehozását jelentette be a baleset okainak feltárására.

Az olasz hatóságok közölték, hogy a vasárnap délután lezuhant felvonó fülkéjének baleseti helyszínét hétfőre virradóra teljesen lezárták, . Eplényi libegÅ' - Hetedhétország
Eplényi libegÅ' - Hetedhétország from www.hetedhetorszag.hu
Az olasz hatóságok közölték, hogy a vasárnap délután lezuhant felvonó fülkéjének baleseti helyszínét hétfőre virradóra teljesen lezárták, . A három ember a kihallgatásokon beismerte, hogy ők tették fel a bilincset, annak érdekében, hogy ne kelljen leállítani a felvonót. Az olasz kormány egy vizsgálóbizottság létrehozását jelentette be a baleset okainak feltárására. A felvonó már majdnem felért az állomásra, amikor visszazuhant. Egy kisfiú élte túl a májusi katasztrófát. A balesetben legkevesebb 13 ember meghalt. Videón az olasz felvonó katasztrófája a szerkezet méterekre volt a célállomástól, mikor elkezdett visszazuhanni.

Videón az olasz felvonó katasztrófája a szerkezet méterekre volt a célállomástól, mikor elkezdett visszazuhanni.

Egy kisfiú élte túl a májusi katasztrófát. Az olasz kormány egy vizsgálóbizottság létrehozását jelentette be a baleset okainak feltárására. A balesetben legkevesebb 13 ember meghalt. Az olasz hatóságok közölték, hogy a vasárnap délután lezuhant felvonó fülkéjének baleseti helyszínét hétfőre virradóra teljesen lezárták, . Videón az olasz felvonó katasztrófája a szerkezet méterekre volt a célállomástól, mikor elkezdett visszazuhanni. A három ember a kihallgatásokon beismerte, hogy ők tették fel a bilincset, annak érdekében, hogy ne kelljen leállítani a felvonót. A felvonó már majdnem felért az állomásra, amikor visszazuhant.

Olaszország Felvonó / Hallstättersee - Hetedhétország - Egy kisfiú élte túl a májusi katasztrófát.. A balesetben legkevesebb 13 ember meghalt. A három ember a kihallgatásokon beismerte, hogy ők tették fel a bilincset, annak érdekében, hogy ne kelljen leállítani a felvonót. Videón az olasz felvonó katasztrófája a szerkezet méterekre volt a célállomástól, mikor elkezdett visszazuhanni. A felvonó már majdnem felért az állomásra, amikor visszazuhant. Az olasz kormány egy vizsgálóbizottság létrehozását jelentette be a baleset okainak feltárására.

Videón az olasz felvonó katasztrófája a szerkezet méterekre volt a célállomástól, mikor elkezdett visszazuhanni olaszország. Az olasz kormány egy vizsgálóbizottság létrehozását jelentette be a baleset okainak feltárására.